Kdo se bojí filharmonie?



    7. února v 7:00 ráno jsem přijela k naší ZUŠ, kde už čekaly ostatní spolužáci kteří hráli na nějaký nástroj nebo zpívaly. Dostali jsme bagetu, přijel pro nás autobus a jeli jsme do Prahy. Po cestě jsme vyzvedli kamarádku Terku Vlachovou která si šla sednou za mnou Terkou Obrovou a  Andrejkou Lučivňákovou do zadu autobusu. Celou cestu do Prahy jsme si pouštěli písničky, zpívali (z toho někteří byli na prášky), jedli a povídali. Když jsme konečně dojeli do Prahy kde jsme měli jít do Rudolfina na program Kdo se bojí filharmonie který moderovala Martha Issová a  Anna Polívková. Po vystoupení studentské filharmonie které bylo krásné, jsme šli na prohlídku Rudolfina. Nejvíc fotek vzniklo asi na střeše, kde jsou také sochy hudebních skladatelů.
   Po prohlídce Rudolfina jsme šli do centra Prahy kde jsme šli přes Karlův most, a po cestě na autobus jsme si prošli nejznámější místa Prahy.                                                   

 Po celodením výletě jsme odjeli z Prahy a unavení a ospalí ale plní zážitků jsme se vrátily domů.  Budu ráda za každý názor a komentář.



Komentáře